25/11/2014

Impressionistische schilder. Karen TarltonDinsdag 8 juli, 2014 20:30 + het citaat

ff1.jpg
"Hoe impressionistische schilder - Universal, maar mijn sterkste kant -. Plein-air schilderen Met behulp van een paletmes en een rijk kleurenpalet, ik integreert een licht, kleur en textuur.
Bij elke foto zijn er twee dingen die belangrijk zijn voor mij: ten eerste, de zeggingskracht, stijl en kwaliteit, en ten tweede de overtuiging dat mijn schilderijen brengen vreugde en inspiratie. Ik geloof dat de ware vaardigheid van de kunstenaar komt met jarenlange praktijk. In de loop van de 23 jaar van de schilderkunst met de volledige verantwoordelijkheid kan ik zeggen dat pas onlangs gerijpt als professioneel kunstenaar. "

Karen Tarleton (Karen Tarlton) Amerikaanse kunstenaar uit de Verenigde Staten.

ff2.jpg

ff4.jpg

ff8.jpg

ff15.jpg

ff18.jpg

ff21.jpg

ff23.jpg


Interesse in de schilderkunst verscheen in de kindertijd. Na school ging zij de Universiteit van Californië in Davis, en vervolgens studeerde aan de Corcoran School of Fine Arts in Virginia. Tijdens de twintig-plus jaren bevalt ze publiek schilderijen bevolkt door kleurrijke, grillige dieren en mensen, bloemen stilleven en scènes uit het leven van Californië. Karen is gespecialiseerd in het impressionistisch schilderij paletmes, met inbegrip van landschappen en portretten. Schilderijen Karen bedanken natuur die met ons te delen de emoties en rustige zachte kracht.
Tarleton gebruikt een spatel - een speciaal mes borstel waarmee slagen worden aangebracht op het doek. Daarom ziet het beeld er zo helder en kleurrijk.

Vandaag, haar werken maken deel uit van een aantal galeries en vele particuliere collecties schilderijen verzamelaars uit de Verenigde Staten, Zweden, Malta, Frankrijk, Italië, Engeland, Ierland, Spanje, Japan, Canada, Griekenland, Australië, Singapore en vele andere landen. Momenteel Karen Tarleton woont en werkt in Manhattan Beach, Californië.

 Schilderijen Kopen

Les commentaires sont fermés.